Thais leren koken in Groningen, Thaise kookworkshop

Er wonen in Thailand, afhankelijk van hoe men rekent, 40 verschillende volkeren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Thaise keuken zeer divers is en gebruikmaakt van een grote verscheidenheid aan ingrediënten, kruiden en specerijen.
Wat de verschillende regionale keukens van Thailand wel met elkaar verbindt is dat zij de vijf fundamentele smaaksensaties met elkaar proberen te verenigen in een maaltijd, en soms ook binnen één gerecht: heet (pittig), zuur, zoet, zout en (optioneel) bitter. Ook het enthousiaste gebruik van grote hoeveelheden verse kruiden in gerechten is wat de regionale Thaise keuken verbindt en apart zet van vele andere keukens.

Thaise gerechten maken in Groningen

We maken met u een kruidige Thaise soep op basis van bijvoorbeeld garnalen, kip of groente. Als hoofdgerecht bijvoorbeeld een rode curry met rundvlees of kip met cashewnoten. Als dessert kleefrijst met perzik of wat dacht u van gebakken banaan met ijs?

Wat klanten over ons zeggen

Neem gerust
contact op met ons